top of page
Vestfold og Telemark Teaterråd
PERSONVERN OG BRUKERVILKÅR

Personvern

Denne personvernerklæringen skisserer Vestfold og Telemark Teaterråd ("vi", "vår" eller "selskapet") praksis med hensyn til informasjon samlet inn fra brukere som får tilgang til nettstedet vårt på vottr.no ("Nettstedet") , eller på annen måte dele personlig informasjon med oss (samlet: "Brukere").

 

Begrunnelse for datainnsamling

 

Behandling av din personlige informasjon (som betyr all informasjon som potensielt kan tillate din identifikasjon med rimelige midler; heretter "Personlig informasjon") er nødvendig for utførelsen av vår kontraktsmessige forpliktelser overfor deg og gi deg våre tjenester, for å beskytte våre legitime interesser og for overholdelse av juridiske og økonomiske forskriftsforpliktelser som vi er underlagt.

 

Når du bruker nettstedet, samtykker du til innsamling, lagring, bruk, avsløring og annen bruk av din personlige informasjon som beskrevet i denne personvernregelen.

 

Vi oppfordrer våre brukere til å lese personvernreglene nøye og bruke den til å ta informerte beslutninger.

 

Hvilken informasjon samler vi inn?

 

Vi samler inn to typer data og informasjon fra brukere.

 

Den første typen informasjon er uidentifisert og ikke-identifiserbar informasjon som gjelder en bruker (e), som kan gjøres tilgjengelig eller samlet via din bruk av nettstedet ("Ikke-personlig informasjon"). Vi er ikke klar over identiteten til en bruker som den ikke-personlige informasjonen ble samlet inn fra. Ikke-personlig informasjon som blir samlet inn kan omfatte den samlede bruksinformasjonen din og teknisk informasjon som overføres av enheten din, inkludert viss programvare- og maskinvareinformasjon (f.eks. Hvilken type nettleser og operativsystem enheten bruker, språkinnstillinger, tilgangstid osv.) for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt. Vi kan også samle informasjon om aktiviteten din på nettstedet (f.eks. Sider som er sett, nettlesing, klikk, handlinger osv.).

 

Den andre typen informasjon Personlig informasjon som er individuelt identifiserbar informasjon, nemlig informasjon som identifiserer en person eller med rimelig anstrengelse kan identifisere en person. Slik informasjon inkluderer:

 

Enhetsinformasjon: Vi samler inn personlig informasjon fra enheten din. Slik informasjon inkluderer geolokasjonsdata, IP-adresse, unike identifikatorer (f.eks. MAC-adresse og UUID) og annen informasjon som angår din aktivitet gjennom nettstedet.

 

Registreringsinformasjon: Når du registrerer deg på nettstedet vårt, blir du bedt om å gi oss visse detaljer, for eksempel: fullt navn; e-post eller fysisk adresse, og annen informasjon.

 

Ingen betalingsinformasjon vil bli samlet inn på nettsiden

 

Ingen personnr eller annen personlig informasjon, som ikke bør deles - blir samlet inn

 

Hvordan får vi informasjon om deg?

 

Vi mottar din personlige informasjon fra forskjellige kilder:

 

Når du frivillig gir oss dine personlige opplysninger for å registrere deg på nettstedet vårt;

 

Når du bruker eller åpner nettstedet vårt i forbindelse med din bruk av våre tjenester;

 

Fra tredjepartsleverandører, tjenester og offentlige registre (for eksempel leverandører av trafikkanalyser).

 

Hvilken informasjon samler vi inn?

 

Vi leier, selger eller deler ikke brukerens informasjon med tredjeparter, bortsett fra som beskrevet i denne personvernregelen.

 

Vi kan bruke informasjonen til følgende:

 

Kommunisere med deg - sende deg varsler om våre tjenester, gi deg teknisk informasjon og svare på alle kundeserviceproblemer du måtte ha;

 

Å kommunisere med deg og holde deg orientert om våre siste oppdateringer og tjenester;

 

Å tjene annonser når du bruker nettstedet vårt (se mer under "Annonser");

 

Å markedsføre våre nettsteder og produkter (se mer under "Markedsføring");

 

Gjennomføre statistiske og analytiske formål, ment for å forbedre nettstedet.

 

I tillegg til de forskjellige bruksområdene som er oppført over, kan vi overføre eller avsløre personlig informasjon til våre datterselskaper, tilknyttede selskaper og underleverandører.

 

I tillegg til formålene oppført i denne personvernregelen, kan vi dele personlig informasjon med våre pålitelige tredjepartsleverandører, som kan være lokalisert i forskjellige jurisdiksjoner over hele verden, for et av følgende formål:

 

Hosting og drift av nettstedet vårt;

 

Å gi deg våre tjenester, inkludert å tilby en personlig visning av nettstedet vårt globalwebpartner.no og globalwebpartner.com

 

Lagring og behandling av slik informasjon på våre vegne

 

Tjener deg med annonser og hjelper oss med å evaluere suksessen til våre reklamekampanjer og hjelpe oss med å målrette noen av våre brukere igjen

 

Å gi deg markedsføringstilbud og kampanjemateriell relatert til nettstedet og tjenestene våre

 

Utføre forskning, teknisk diagnostikk eller analyse

 

Vi kan også utlevere informasjon hvis vi har god tro på å tro at utlevering av slik informasjon er nyttig eller med rimelighet nødvendig for å: (i) overholde gjeldende lov, forskrift, juridisk prosess eller myndighetsanmodning; (ii) håndheve retningslinjene våre (inkludert vår avtale), inkludert undersøkelser av potensielle brudd på disse; (iii) undersøke, oppdage, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter eller andre forseelser, mistanke om svindel eller sikkerhetsspørsmål; (iv) å etablere eller utøve våre rettigheter til å forsvare seg mot juridiske krav; (v) forhindre skade på rettigheter, eiendommer eller sikkerhet for oss, våre brukere, deg selv eller noen tredjepart; eller (vi) med det formål å samarbeide med rettshåndhevelsesbyråer og / eller i tilfelle vi finner det nødvendig for å håndheve åndsverk eller andre juridiske rettigheter.

 

Dine Rettigheter

 

Du kan be om å:

 

Motta bekreftelse på om personlig informasjon om deg blir behandlet eller ikke, og få tilgang til din lagrede personopplysninger, sammen med tilleggsinformasjon.

 

Motta en kopi av personlig informasjon du direkte frivillig til oss i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format.

 

Be om utbedring av din personlige informasjon som er under vår kontroll.

 

Be om sletting av din personlige informasjon.

 

Innvending mot behandling av personlig informasjon av oss.

 

Forespørsel om å begrense behandlingen av din personlige informasjon av oss.

 

Inngi en klage hos en tilsynsmyndighet.

 

Vær imidlertid oppmerksom på at disse rettighetene ikke er absolutte, og kan være underlagt våre egne legitime interesser og myndighetskrav.

 

Hvis du ønsker å utøve noen av de nevnte rettighetene, eller motta mer informasjon, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlig ved å bruke detaljene gitt nedenfor:

 

hei@vottr.no

att: Personvern - mine rettigheter

 

Bevaring

 

Vi vil beholde din personlige informasjon så lenge som nødvendig for å tilby våre tjenester, og så nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre retningslinjer. Oppbevaringsperioder vil bli bestemt under hensyntagen til typen informasjon som samles inn og formålet som den blir samlet inn for, med tanke på kravene som gjelder situasjonen og behovet for å ødelegge utdatert, ubrukt informasjon på et så tidlig tidspunkt som mulig. I henhold til gjeldende forskrifter vil vi føre poster som inneholder kundens personopplysninger, åpningsdokumenter for kontoen, kommunikasjon og alt annet som kreves av gjeldende lover og forskrifter.

 

Vi kan rette, fylle på eller fjerne ufullstendig eller unøyaktig informasjon når som helst og etter eget skjønn.

 

Cookies

 

Vi og våre pålitelige partnere bruker informasjonskapsler og annen teknologi i våre relaterte tjenester, inkludert når du besøker nettstedet vårt eller får tilgang til våre tjenester.

 

En "cookie" er et lite stykke informasjon som et nettsted tilordner enheten din mens du ser på et nettsted. Informasjonskapsler er veldig nyttige og kan brukes til forskjellige formål. Disse formålene inkluderer å la deg navigere mellom sider effektivt, aktivere automatisk aktivering av visse funksjoner, huske preferansene dine og gjøre samspillet mellom deg og våre tjenester raskere og enklere. Informasjonskapsler brukes også for å sikre at annonsene du ser er relevante for deg og dine interesser, og for å samle statistiske data om din bruk av våre tjenester.

 

Nettstedet bruker følgende typer informasjonskapsler:

 

a. "økt-informasjonskapsel" som bare lagres midlertidig under en surfeøkt for å tillate normal bruk av systemet og blir slettet fra enheten din når nettleseren er lukket;

 

b. "vedvarende informasjonskapsler" som bare leses av nettstedet, lagret på datamaskinen din i en fast periode og ikke slettes når nettleseren er lukket. Slike informasjonskapsler brukes der vi trenger å vite hvem du er for gjentatte besøk, for eksempel for å tillate oss å lagre preferansene dine for neste pålogging;

 

c. "tredjeparts informasjonskapsler" som er satt av andre online tjenester som kjører innhold på siden du ser på, for eksempel av tredjepartsanalyseselskaper som overvåker og analyserer vår internettilgang.

 

Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være knyttet til oss av informasjonen som er lagret i og innhentet fra informasjonskapsler. Du kan fjerne informasjonskapslene ved å følge instruksjonene i enhetsinnstillingene dine; Imidlertid, hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer som de skal, og din online opplevelse kan være begrenset.

 

Vi bruker også et verktøy som heter "Google Analytics" for å samle informasjon om din bruk av nettstedet. Google Analytics samler inn informasjon som hvor ofte brukere får tilgang til nettstedet, hvilke sider de besøker når de gjør det, etc. Vi bruker informasjonen vi får fra Google Analytics bare for å forbedre nettstedet og tjenestene våre. Google Analytics samler inn IP-adressen som er tildelt deg på datoen du besøker nettsteder, i stedet for navnet ditt eller annen identifiserende informasjon. Vi kombinerer ikke informasjonen som er samlet inn ved bruk av Google Analytics med personlig identifiserbar informasjon. Googles mulighet til å bruke og dele informasjon samlet inn av Google Analytics om dine besøk på dette nettstedet er begrenset av Google Analytics vilkår for bruk og Googles personvernregler.

 

Tredjeparts samling av informasjon

 

Våre retningslinjer adresserer bare bruk og avsløring av informasjon vi samler inn fra deg. I den grad du avslører informasjonen din til andre parter eller nettsteder over hele internett, kan forskjellige regler gjelde for deres bruk eller avsløring av informasjonen du gir dem. Følgelig oppfordrer vi deg til å lese vilkårene og personvernreglene til hver tredjepart som du velger å utlevere informasjon til.

 

Denne personvernpolicyen gjelder ikke for praksis fra selskaper som vi ikke eier eller kontrollerer, eller for enkeltpersoner som vi ikke ansetter eller forvalter, inkludert noen av tredjepartene som vi kan utlevere informasjon som angitt i denne personvernpolitikken.

 

Hvordan ivaretar vi informasjonen din?

 

Vi passer på å implementere og opprettholde sikkerheten til nettstedet og din informasjon. Vi bruker industristandardprosedyrer og policyer for å sikre sikkerheten til informasjonen vi samler inn og beholder, og forhindrer uautorisert bruk av slik informasjon, og vi krever at tredjepart oppfyller lignende sikkerhetskrav , i samsvar med denne personvernregelen. Selv om vi tar rimelige skritt for å beskytte informasjon, kan vi ikke være ansvarlig for handlingene til de som får uautorisert tilgang eller misbruker nettstedet vårt, og vi gir ingen garantier, uttrykkelig, underforstått eller på annen måte, at vi vil forhindre slik tilgang.

 

Overføring av data utenfor EØS

 

Vær oppmerksom på at noen datamottakere kan være lokalisert utenfor EØS. I slike tilfeller vil vi bare overføre dataene dine til land som er godkjent av EU-kommisjonen som et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå, eller inngå lovlige avtaler som sikrer et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse.

 

Annonser

 

Vi kan bruke en tredjeparts annonseringsteknologi for å tjene annonser når du går inn på nettstedet. Denne teknologien bruker informasjonen din med hensyn til din bruk av tjenestene for å finne riktig type annonser til deg (f.eks. Ved å plassere tredjeparts informasjonskapsler i nettleseren din).

 

Du kan velge bort mange tredjeparts annonsenettverk, inkludert de som drives av medlemmer av Network Advertising Initiative ("NAI") og Digital Advertising Alliance ( "DAA"). For mer informasjon om NAI- og DAA-medlemmers praksis og valgene dine om å bruke denne informasjonen av disse selskapene, inkludert hvordan du melder deg ut av tredjeparts annonsenettverk som drives av NAI- og DAA-medlemmer, vennligst besøk deres respektive nettsteder: http://optout.networkadvertising.org/#!/ and http://optout.aboutads.info/#!/.

 

Markedsføring

 

Vi kan bruke din personlige informasjon, for eksempel ditt navn, e-postadresse, telefonnummer osv. Selv eller ved å bruke våre tredjeparts underleverandører med det formål å gi deg reklamemateriell, angående våre tjenester, som vi tror kan interessere deg.

 

Av respekt for din rett til personvern gir vi deg innenfor slikt markedsføringsmateriell midler til å avvise å motta ytterligere markedsføringstilbud fra oss. Hvis du melder deg ut, vil vi fjerne e-postadressen eller telefonnummeret fra distribusjonslistene våre.

 

Vær oppmerksom på at selv om du har avsluttet abonnementet på å motta markedsføringsemails fra oss, kan vi sende deg andre typer viktig e-post kommunikasjon uten å tilby deg muligheten til å velge bort å motta dem. Disse kan omfatte kundeservicemeldinger eller administrative varsler.

 

Bedriftstransaksjon

 

Vi kan dele informasjon i tilfelle en bedriftstransaksjon (for eksempel salg av en vesentlig del av vår virksomhet, fusjon, konsolidering eller eiendomssalg). I tilfelle av det ovennevnte vil overtakeren eller det overtakende selskapet påta seg rettighetene og pliktene som beskrevet i denne personvernpolitikken.

 

Mindreårige

 

Vi forstår viktigheten av å beskytte barns personvern, spesielt i et online miljø. Nettstedet er ikke designet for eller rettet mot barn. Under ingen omstendigheter skal vi tillate bruk av våre tjenester av mindreårige uten forhåndsgodkjenning eller autorisasjon fra en forelder eller verge. Vi samler ikke bevisst personlig informasjon fra mindreårige. Hvis en forelder eller foresatte blir oppmerksom på at hans eller hennes barn har gitt oss personlig informasjon uten deres samtykke, bør han eller hun kontakte oss på website@globalwebpartner.com - Att: mindreårig bruk av nettstedet.

 

Oppdateringer eller endringer i denne personvernregelen

 

Vi forbeholder oss retten til med jevne mellomrom å endre eller revidere personvernreglene; vesentlige endringer vil være effektive umiddelbart etter visning av den reviderte personvernregelen. Den siste revisjonen vil gjenspeiles i delen "Sist endret". Din fortsatte bruk av plattformen, etter varselet om slike endringer på nettstedet vårt, utgjør din erkjennelse og samtykke til slike endringer i personvernreglene og din avtale om å være bundet av vilkårene i slike endringer.

 

Hvordan kontakte oss

 

Hvis du har noen generelle spørsmål om nettstedet eller informasjonen vi samler inn om deg og hvordan vi bruker det, kan du kontakte oss på hei@vottr.no

 

Skien 15 mai 2023

bottom of page